32.3 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roLili Sandu, noi detalii din viața ei după ce a devenit mamă....

Lili Sandu, noi detalii din viața ei după ce a devenit mamă. „Clar nu aveam cum să dau pe gât”

Lili Sandu, în vârstă de 43 de ani, a devenit mamă în urmă cu un an și câteva luni, când a adus pe lume un băiețel. Viața vedetei s-a schimbat total după ce a născut, iar acum, aceasta a avut curajul să vorbească despre perioada grea prin care a trecut

Mai mult, după ce zilele trecute a declarat că s-a refugiat în alcool și mulți au criticat-o, iubita lui Silviu Țolu a vrut să lămurească toate lucrurile.

„Nu existat momente destul de dificile în primul an de maternitate în viața mea, existau momente în care efectiv eram în baie și plângeam, pentru că erau niște sentimente și stări pe care le aveam și nu puteam să le gestionez și atunci aveam nevoie de momentul meu, în care eram doar eu cu mine, în care beam un pahar de vin și am spus că m-am refugiat în alcool.

Era vorba strict de acele momente. Eu mi-am alăptat copilul timp de un an și aproape patru luni, deci clar nu aveam cum să dau pe gât. Dar, într-adevăr, stările pe care le-am avut în primul an de maternitate au fost atât de diferite și un carusel de emoții atât de intens, încât eu nu știam despre asta”, a declarat Lili Sandu.

2848810705676570180578203869283769622459179nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Înainte să nasc, toată lumea îmi spunea cât de minunat o să fie, iar eu așteptam minunăția, care a fost, pentru că atunci când mi-am ținut copilul în brațe, am renăscut.

Dar, a fost foarte dificil să înțeleg stările prin care treceam, pentru că exista epuizare fizică, mentală, pentru că eu nu știam ce fac. Atât de mult mi-am dorit copilul ăsta, încât îmi ziceam că sunt ok, eu nefiind ok practic.

Nu am avut ajutor, a fost și momentul acela de vârf al pandemiei, am fost și însărcinată în pandemie și, cumva, toate astea se adună. În momentul în care nu le recunoști, se adună una peste alta și explodezi. Îți pierzi identitatea ta ca femeie”, a mărturisit Lili Sandu, în podcastul Acasă la Măruță, citat de Wowbiz.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments