27.6 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roLupu Rednic a făcut accident cu mașina în București: „Nu am pățit...

Lupu Rednic a făcut accident cu mașina în București: „Nu am pățit nimic, doar niște zgârieturi”

Lupu Rednic a fost implicat într-un accident de mașină, joi, în București. Artistul se afla la volan și a făcut primele declarații despre întâmplarea nefericită.

În cursul zilei de joi, Lupu Rednic a fost implicat într-un accident de mașină. Din fericire, artistul nu a pățit nimic grav, ci doar s-a ales cu câteva zgârieturi. Autoturismul în valoare de 100.000 de euro a fost avariat. El a încercat să evite o altă mașină, moment în care a pierdut controlul volanului după ce s-a lovit cu roata într-o bordură.

„Eram singur în mașină. Mă întoarceam spre casă după ce rezolvasem o treabă și am avut impresia că o altă mașină, ce venea din față, nu s-a încadrat bine pe șosea. Mai ales că exact în acea zonă se face o curbă. Ca nu cumva să ne acroșăm, am făcut o manevră ușoară, am tras ușor de volan spre dreapta.

Numai că ghinionul a făcut ca roata să prindă ușor bordura și să mă arunce cu mașină cu tot în stâlpul de iluminat. Nu am pățit nimic, doar niște zgârieturi la mâini de la airbaguri!”, a descris Lupu Rednic cele întâmplate pentru Impact.ro.

Accidentul s-a produs lângă parcul Herăstrău, iar acesta a ajuns cu mașina într-un stâlp de iluminare. Lupu Rednic susține că nu a avut deloc viteză. „După producerea accidentului, am sunat la poliție. A venit un echipaj, le-am explicat cele întâmplate. Am fost testat, așa cum spune legea, și nici nu am ce comenta, fiindcă nu am niciun motiv a mă teme că am încălcat legea!”, a mai adăugat el.

lupu-si-cornelia-rednic-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Soțul Corneliei Rednic are mașina asigurată, astfel că reparațiile vor fi făcute cu banii de la Casco. „Am asigurare full Casco, așa că nu-mi fac nici în acest caz vreo problemă. Singura chestiune e că, pentru o vreme, mă despart de mașina mea favorită. Cel mai probabil voi închiria alta, dacă cei de la reprezentanță nu cumva o să-mi ofere ei vreo variantă de rezervă pentru perioada de timp în care nu voi putea circula cu a mea”, ne-a mai spus Lupu Rednic.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments