27.6 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.ro„M-am născut într-o rulotă și acum sunt cel mai bogat țigan din...

„M-am născut într-o rulotă și acum sunt cel mai bogat țigan din Marea Britanie!” Povestea bărbatului care anunță că va fi miliardar până la finalul anului

Alfie Best, în vârstă de 52 de ani, omul care deține cel mai mare imperiu de parcuri rezidențiale din Marea Britanie, tocmai a cheltuit 4,5 milioane de lire sterline pe un elicopter proiectat de Aston Martin și anunță că va fi junge miliardar până la finalul anului, într-un interviu pe care britanicul l-a acordat cotidianului Mirror.

Best locuiește acum într-un conac de 6 milioane de lire sterline din Surrey, dar s-a născut într-o rulotă, pe marginea drumului, în apropiere de Leicester, în timpul unui viscol. De curând a refuzat 950 de milioane de lire sterline pentru afacerile pe care le-a fondat.

Britanicul deține cel mai mare imperiu de parcuri rezidențiale din Marea Britanie, împreună cu compania sa, Wyldecrest Parks, care operează 97 de locații în toată țara. Alfie crede că va avea 108 parcuri până la sfârșitul anului și va deveni miliardar, odată ce va atinge ținta.

„M-am născut într-o rulotă și acum sunt cel mai bogat țigan din Marea Britanie!” Povestea bărbatului care anunță că va fi miliardar până la finalul anului
Alfie Best și una dintre numeroasele lui mașini de lux. Foto: Facebook Alfie Best

El crede că compania sa ar trebui să încheie anul la 800 de milioane de lire sterline și, în funcție de evoluția pieței, va avea active uriașe de un miliard de lire sterline. Chiar dacă oferta pe care a primit-o l-ar fi transformat într-un miliardar, Alfie, care are o avere de 700 de milioane de lire sterline, conform ultimului clasament Sunday Times Rich List, a decis să refuze oferta.

Și parcă pentru a demonstra că nu e totul despre sute de milioane, el a cheltuit 4,5 milioane de lire sterline pe un elicopter nou-nouț care este proiectat de Aston Martin și este doar unul dintre cele 15 care au fost produse vreodată.

Elicopterul ACH130 are șapte locuri, un sistem GPS de ultimă generație și o înregistrare adecvată a lui G-YPSE. „Este incredibil, este departe de primul meu vehicul, un Ford Escort, pe care l-am vândut cu o mie de lire”, a spus el, despre elicopter. În interiorul aparatului de zbor de lux există o mică placă pe care scrie „Aston Martin G-YPS, ediția numărul 007, construită pentru Alfie Best”.

„M-am născut într-o rulotă și acum sunt cel mai bogat țigan din Marea Britanie!” Povestea bărbatului care anunță că va fi miliardar până la finalul anului
Alfie Best, în copilărie, alături de părinții lui. Foto: Facebook Alfie Best

Alfie susține că a cumpărat elicpoterul pentru a ajunge mai ușor la locurile unde are afaceri și povestește că făcea aceste drumuri cu mașina, dar a adormit de două ori la volan pe autostradă.

Timp de aproape nouă luni, Alfie a fost urmărit de o echipă de filmări care a realizat un documentar numit Gypsy Billionaire. În timpul documetarului a spus: „M-am născut într-o rulotă și acum sunt cel mai bogat țigan din Marea Britanie!”

Best a declarat după ce a refuzat ofertele de sute de milioane pentru afacerile sale: „Cu adevărat acum nu este vorba despre a mai câștiga bani. Sunt de părere că odată ce ai făcut cinci sau zece milioane, atunci nu ai nevoie de mai mulți bani decât atât.”

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments