Maia Morgenstern, mesaj dur după derapajul lui George Buhnici: „Păi ce să cauți tu la plajă?”

Maia Morgenstern a reacționat după derapajul pe care l-a avut George Buhnici. Fostul de prezentator de la PRO TV a făcut declarații jignitoare despre femeile cu celulită și vergeturi. Printre persoanele publice care au reacționat după derapajul lui George Buhnici se numără și Maia Morgenstern. Actrița este indignată de declarațiile controversate făcute de vlogger. Marina […]

Maia Morgenstern, mesaj dur după derapajul lui George Buhnici: „Păi ce să cauți tu la plajă?”
Sursă foto: Libertatea.ro

Maia Morgenstern a reacționat după derapajul pe care l-a avut George Buhnici. Fostul de prezentator de la PRO TV a făcut declarații jignitoare despre femeile cu celulită și vergeturi.

Printre persoanele publice care au reacționat după derapajul lui George Buhnici se numără și Maia Morgenstern. Actrița este indignată de declarațiile controversate făcute de vlogger. Marina Almășan a fost cea care i-a luat apărarea fostului prezentator după valul de critici.

Actrița Maia Morgenstern nu este sub nicio formă de acord cu derapajul lui Buhnici și a postat un mesaj dur pe una dintre rețelele de socializare. Mai mulți internauți au fost de acord cu rândurile scrise de aceasta și au distribuit postarea.

maia-morgensternIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Păi ce să cauți tu la plajă? Ce fel de distracție e asta? Să te înghesui cu toți… Doamne iartă-mă! Să te stresezi? Să te enervezi? Să te și… îmbolnăvești de atâta… cum să zic io?! Dezgust. Căci da, avem dreptul la propriile standarde. Avem dreptul la opinie. Avem dreptul la propriile noastre plăceri. Și neplăceri.  Păi nu mai bine le evităm? Neplăcerile, zic. Dacă se poate?!? Păi să ne oribilăm noi??? Scuze, cum ziceți că se zice?!? Oripilăm. Ah, oripilăm, bine. Sau epilăm?!?! Că nu-mi aduc aminte bine… Să nu vorbim urât, că nu șade frumos obrazului. Să ne purtăm frumos, să ne exprimăm civilizat.

Și dacă nu putem încă, n-are nimicutza. Ne mai civilizăm un picuț. Uite, de exemplu putem să vizităm muzee. Să ne clătim ochii cu ce e mai frumos pe lumea asta. Cu opere de artă ce corespund standardelor noastre estetice. Etice sau estetice? Estice?!? Nu-mi mai aduc aminte bine… în fine. Avem lucrări celebre, opere de artă ale marilor maeștri ai artelor frumoase – nemuritori, nemuritoare. Artă. Cultură. Altceva, zic. Iată, de pildă, tabloul „Cele trei grații”. Rubens. Pictorul.  Tabloul este expus la Museo del Prado. Madrid. Spania. Păi dacă tot ești/ suntem acolo… Păi nu-i păcat sa nu… și anume??? P.S. Prado, da? Nu Prads! Nici prada?!? A nu se confrunta. Confunda, scuze. Mulțumesc”, a scris Maia Morgenstern pe contul de Facebook.