Mama lui Dan Bălan, membrul trupei O-Zone, apariție spectaculoasă la piscină. Ludmila are 64 de ani

Ludmila Bălan are 64 de ani și este una dintre cele mai apariție de pe micul ecran, în Republica Moldova. Mama artistului Dan Bălan a surprins pe toată lumea atunci când a apărut la piscină. Ludmila Bălan a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii incendiare în care apare în costum de baie. […]

Mama lui Dan Bălan, membrul trupei O-Zone, apariție spectaculoasă la piscină. Ludmila are 64 de ani
Sursă foto: Libertatea.ro

Ludmila Bălan are 64 de ani și este una dintre cele mai apariție de pe micul ecran, în Republica Moldova. Mama artistului Dan Bălan a surprins pe toată lumea atunci când a apărut la piscină.

Ludmila Bălan a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii incendiare în care apare în costum de baie. Ludmila Bălan are 64 de ani, dar arată impecabil. Ea a fost în vacanță și s-a fotografiat în ipostaze sexy, într-un costum de baie galben, potrivit Unica.

„Gândeşte-te întotdeauna numai la bine şi binele te va urma, ca o umbră, pretutindeni”, a transmis Ludmila, în mediul online, în dreptul pozelor postate.

17725174440441423489577913955754391255309391nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Postările Ludmilei au adunat rapid peste o mie de aprecieri din partea internauților. „Zici că e o păpușă Barbie. Arătați foarte bine d-na Ludmila, complimente”.

„Mereu frumoasă elegantă și atrăgătoare… Bravo!”, „Frumoasa ca întotdeauna, elegantă și plină de soare! Anii trec pe alături, complimente și multă sănătate. „La 64 de ani, ce corp frumos, parcă are 19 ani!”, sunt câteva dintre mesajele fanilor.