19.4 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăPosturi TVB1tv.roMcDonald’s se întoarce în Ucraina. Directorul general: „McDonald’s nu va funcționa în...

McDonald’s se întoarce în Ucraina. Directorul general: „McDonald’s nu va funcționa în timpul raidurilor aeriene”

Rețeaua de restaurante fast-food McDonald’s se pregătește să-și redeschidă unitățile din Ucraina. Ele sunt programate provizoriu să se deschidă în august, informează Forbes.

La sfârșitul săptămânii trecute, ministrul de externe Dmytro Kuleba a sugerat că restaurantele McDonald’s ar putea redeschide în Ucraina în viitorul apropiat. Forbes a vorbit cu CEO-ul Ucrainei, Yulia Badritdinova, despre modul în care rețeaua se pregătește să se deschidă.

McDonald’s se pregătește pentru deschidere

Deschiderea localurilor ar putea începe în august, dacă vor fi soluționate problemele de securitate, iar în prezent se lucrează la actualizarea protocoalelor. Acest proces, printre altele, implică revizuirea fiecărei locații pentru prezența adăposturilor anti-bombe din apropiere. Astfel, dacă se va auzi alarma de ar, restaurantele vor fi închise.

„McDonald’s nu va funcționa în timpul raidurilor aeriene”

Se lucrează și asupra restabilirii lanțului de aprovizionare. Marea majoritate a furnizorilor activează, dar din cauta infrastructurii distruse, unele produse vor trebui achiziționate din alte regiuni. Urmează să fie pregătită și echipa de angajați.

„Mulți ucraineni au trecut prin adevărate orori. Și înțelegem că printre clienții și angajații noștri se vor număra persoane rănite. Și trebuie să înțelegem cum se vor descurca echipele noastre.

Suntem o „afacere despre oameni”. Fiecare pas trebuie cântărit și, cel mai important, trebuie să respecte standardele noastre de siguranță umană și alimentară. Nu ne putem deschide până nu ne asigurăm că totul corespunde cerințelor noastre ”

Câte restaurante au fost afectate

Nouă restaurante au fost avariate în grade diferite.

„Încă nu am avut acces la unele dintre ele. De exemplu, în Harkov. Conform protocoalelor noastre de securitate, nu putem ajunge acolo și estima pierderile în timp ce există lupte”

 

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments