Mesajul lui Marian Godină pentru George Buhnici: „Niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare pentru a se uita după țâțe și buci”

George Buhnici a strânit un val de indignare după mai multe remarci pe care le-a făcut în timpul unui intervie dat pe plajă la Festivalul Neversea, iar printre cei care au reacționat a fost și Marian Godină, care a scris pe Facebook un mesaj care face referire la declarațiile lui Buhnici, fără să-l numească pe […]

Mesajul lui Marian Godină pentru George Buhnici: „Niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare pentru a se uita după țâțe și buci”
Sursă foto: Libertatea.ro

George Buhnici a strânit un val de indignare după mai multe remarci pe care le-a făcut în timpul unui intervie dat pe plajă la Festivalul Neversea, iar printre cei care au reacționat a fost și Marian Godină, care a scris pe Facebook un mesaj care face referire la declarațiile lui Buhnici, fără să-l numească pe vlogger.

Buhnici a încercat să facă o glumă despre felul în care arată soția lui, Lorena, care era lângă el, după ce le invitase pe fetele venite la mare să mai meargă și la sală: „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!”

Înainte de asta, Buhnici declarase: „Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu aș vrea să mi se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”

Marian Godină a reacționat la declarațiile lui George Buhnici și a postat un mesaj pe contul de Facebook, în care vorbește despre mame și-l atinge pe vlogger: „Am scris de vreo două ori până acum despre aventurile mele ca proaspăt tată de fetiță, mi s-a părut amuzant de împărtășit cu voi stângăciile pe care le am în această nouă profesie, cea de tată.

M-au amuzat foarte tare, ba chiar am râs, unele comentarii, majoritatea din partea altor tătici în care își povesteau peripețiile. Deși nu am dorit în mod intenționat să o distorsionez, povestea e puțin diferită de realitate. Ce am povestit eu p-aici se întâmplă în câteva zeci de minute pe zi.

Dacă a fi mafiot înseamnă să nu schimbi scutece, să nu împingi la căruț, să nu-i faci băiță bebelușului, să nu-i dai biberon, atunci nu-s mafiot. Apropos, nici nu-mi doresc să fiu mafiot.

Lăsându-mă pe mine la o parte și comentariile în care eram atât de lăudat pentru „eforturile” mele, vreau să vă spun că greul e dus de Georgiana, iar asta cred că e valabil în orice familie. Mama este baza, oricât de mult mi-aș dori eu să împart sarcinile în mod egal, ba chiar să mă ocup eu mai mult.

Mama duce cele nouă luni de sarcină, ea adoarme cu dureri lângă soțul neputincios, ea este cea care trece prin greul nașterii. Tot ea este cea care pune câteva kilograme în plus, eventual niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare „pentru a se uita după țâțe și buci.”

Marian Godină

Viața mamei se ramifică în două după naștere, iar tot timpul ei îi aparține copilului.

Mamele merită toată aprecierea și respectul nostru, iar dacă vreodată le comentați mamelor voastre, să vă fie rușine, măgarilor care sunteți voi măgari! Valabil și pentru mine.”

Ca și Marian Godină, George Buhnici e și el tot tată de fată.