32.3 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roMesajul transmis de Nadia Comăneci pentru David Popovici: ”Să fii o inspirație...

Mesajul transmis de Nadia Comăneci pentru David Popovici: ”Să fii o inspirație pentru generația de astăzi”

Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci l-a felicitat, miercuri seară, pe David Popovici pentru succesul de la Campionatul Mondial de natație, într-un mesaj video transmis pe rețelele de socializare.

În mesajul de felicitări pentru David Popovici, „Zeița de la Montreal” a amintit și de un episod petrecut la București, unde l-a întâlnit pentru prima dată pe campionul în vârstă de 17 ani.

„Cu ani în urmă, am avut deosebita plăcere de a participa la premierea unui concurs de nataţie pentru juniori la Bucureşti. Câştigătorul, nu altul decât micuţul David Popovici. Felicitări, David! Ţie, antrenorilor, părinţilor şi federaţiei pentru rezultatele fabuloase la Campionatul Mondial de nataţie. După ani de muncă, disciplină şi reziliență, este un merit al unei echipe întregi, care a fost şi este alături de tine. Succes în continuare, să fii o inspiraţie pentru generaţia de azi. Cu siguranţă, ne vedem la Paris 2024”, a transmis Nadia Comăneci, făcând aluzie la Jocurile Olimpice de vară din 2024.

David Popovici a înregistrat miercuri, 22 iunie, un nou succes istoric la Campionatele Mondiale de la Budapesta. Înotătorul a cucerit medalia de aur la proba de 100 de metri liber, cu timpul de 47,58 de secunde.

Românul câștigase luni, 20 iunie, proba de 200 de metri liber, cu timpul de 1:43,21, stabilind atât al patrulea cel mai bun timp din istoria probei, la seniori, cât și un nou record mondial la juniori.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments