Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, s-a dus în Ucraina și a ordonat „intensificarea atacurilor în toate direcțiile”

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a inspectat grupările de trupe din Sud şi Centru care participă la operaţiunea militară specială din Ucraina, scrie agenția rusă de presă Interfax, care preia o postare de pe contul Ministerului pe rețeaua de socializare VKontakte. Șoigu a dat instrucţiuni să se intensifice acţiunile în toate zonele operaţionale, a […]

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, s-a dus în Ucraina și a ordonat „intensificarea atacurilor în toate direcțiile”
Sursă foto: Libertatea.ro

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a inspectat grupările de trupe din Sud şi Centru care participă la operaţiunea militară specială din Ucraina, scrie agenția rusă de presă Interfax, care preia o postare de pe contul Ministerului pe rețeaua de socializare VKontakte.

Șoigu a dat instrucţiuni să se intensifice acţiunile în toate zonele operaţionale, a informat Ministerul rus al Apărării.

„Șeful departamentului militar rus a dat instrucțiunile necesare pentru a crește și mai mult acțiunile grupurilor în toate zonele operaționale, pentru a exclude posibilitatea regimului de la Kiev de a lansa lovituri masive cu rachete și artilerie asupra infrastructurii civile și a locuitorilor așezărilor din Donbass și alte regiuni”, se arată în comunicatul citat.

Postare are și imagini video, aproape un minut, cu Șoigu prezidând discuțiile într-o încăpere și se spune că generalul a inspectat grupurile ruse de trupe „Sud” și „Centru”, care îndeplinesc sarcinile de luptă în Ucraina.

„În conformitate cu decretul președintelui Rusiei, ministrul apărării al Federației Ruse, generalul de armată Serghei Șoigu, a înmânat medalia Steaua de Aur a Eroului Federației Ruse generalulului colonel Alexander Lapin și generalului-maior Esedula Abacev, pentru curajul și eroismul lor”, a informat Ministerul rus al Apărării.

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina, declanșat de Rusia