Mirabela Dauer, detalii neștiute despre divorț. „Superb a fost. Băieții au băut bere”

Mirabela Dauer, în vârstă de 75 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică ușoară. Invitată în cadrul podcasului „Altceva”, vedeta a scos la iveală amănunte neștiute despre divorțul de soțul ei. Artista, cu sufletul deschis și cu zâmbetul pe buze, a oferit informații de senzație din viața personală. „Superb a fost!”, […]

Mirabela Dauer, detalii neștiute despre divorț. „Superb a fost. Băieții au băut bere”
Sursă foto: Libertatea.ro

Mirabela Dauer, în vârstă de 75 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică ușoară. Invitată în cadrul podcasului „Altceva”, vedeta a scos la iveală amănunte neștiute despre divorțul de soțul ei.

Artista, cu sufletul deschis și cu zâmbetul pe buze, a oferit informații de senzație din viața personală. „Superb a fost!”, a mărturisit Mirabela Dauer în cadrul podcastului.

7537161936606578906270102862779175196950528nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Unde a fost nunta, a fost și divorțul. Nu mai știu ce este acum, acolo, era Biserica Sfânta Vineri și, vis-a-vis, era Tribunalul Sectorului 4. Și, lângă biserică, era Restaurantul Unirea.

Acolo a fost cununia, acolo am și divorțat! Băieții au băut bere, eu am băut suc, am mâncat. Nicio problemă. Prieteni ne-am despărțit. Eu voiam să cânt, nu mai voiam să plec la servici. Am plecat în Iugoslavia, am plecat patru ani, și când am venit, am divorțat”, a declarat Mirabela Dauer potrivit Cancan.