Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor prezintă „Splash! Vedete la apă”

Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor sunt prezentatorii celui mai nou sezon “Splash! Vedete la apă”, show ce va avea premiera în curând, la Antena 1. „Splash! Vedete la apă e un proiect în care oamenii își confruntă fricile, fobiile și își depășesc limitele. Uneori, toată această pentru o săritură de la 3 metri […]

Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor prezintă „Splash! Vedete la apă”
Sursă foto: Libertatea.ro

Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor sunt prezentatorii celui mai nou sezon “Splash! Vedete la apă”, show ce va avea premiera în curând, la Antena 1.

„Splash! Vedete la apă e un proiect în care oamenii își confruntă fricile, fobiile și își depășesc limitele. Uneori, toată această pentru o săritură de la 3 metri de pe platformă capătă proporții serioase, se lasă cu tremurat și lacrimi, iar alteori e chiar amuzantă.

Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor prezintă „Splash! Vedete la apă”

Am urmărit anul trecut show-ul de pe canapeaua mea confortabilă de acasă și sunt chiar curioasă să văd cât de grele sunt lucrurile, sus, pe platformă, din moment ce acolo unii concurenți experimentează emoții extreme.

Pe Răzvan îl știu de multă vreme, evident, și sunt convinsă că primul lucru pe care-l vom face va fi să depănăm niște amintiri. N-am niciun dubiu că va fi un partener excelent!”, a declarat Monica Bîrlădeanu.

Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor prezintă „Splash! Vedete la apă”

La rândul său, Răzvan Fodor mărturiseşte: „Mă bucur foarte tare că văd niște oameni curajoși, care își asumă provocarea Splash! Vedete la apă.

Dacă nu mi se propunea să fiu prezentator, probabil că și eu aș fi acceptat provocarea aceasta. Sezonul acesta am un motiv de bucurie în plus: o voi avea alături pe Monica Bîrlădeanu, pe care o știu de mai bine de 20 de ani. Deci o cunosc foarte bine, îmi place ca om și mă bucur mult să lucrez cu ea.”

„Cel mai mult la Splash! Vedete la apă îmi plac momentele dinaintea sariturilor. Sunt cele mai mari emoții, mai ales când privești de sus.

Îmi place adrenalina! Și dacă e să am un moment potrivit, nu stau pe gânduri. Trec la acțiune. Pentru că sunt mereu pregătită de acte curajoase.

Altfel nu eram aici!”, a declarat Ramona Olaru, completând: „Însă eu în noul sezon Splash aș vrea să îl văd pe Nea Marin sărind măcar de la 5 metri într-un mod spectaculos!”.