32.2 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roMonica Tatoiu în costum de baie la 66 de ani. Cum și-a...

Monica Tatoiu în costum de baie la 66 de ani. Cum și-a aniversat ziua de naștere în Franța, alături de soț. „Nimic nu este imposibil”

Monica Tatoiu a împlinit 66 de ani pe 21 iunie și și-a petrecut vacanța în Franța, alături de soțul său, Victor Tatoiu. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani.

Monica Tatoiu nu are probleme să se afişeze în costum de baie, mai ales după ce a slăbit cu dieta „Balerina”.

„De ziua mea a fost ca de obicei. Am mâncat bine la prânz, într-un restaurant de țară de 5 stele, de la 12.30 la 15.00, după care 30 de minute am căutat mașina”, a spus Monica Tatoiu potrivit Click.

moni-tatoiuIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

„Că unul este peisajul când este târg și altul când se golesc străzile. Am găsit-o cocoțată pe un drum spre o mănăstire. Seara, altă dandana. Să mergem la un castel pe vârful muntelui. Trebuia să mergem pe jos de la un punct. Dar cocoșul familiei a zis că el e Niki Laudă.

Și am fost la un pas de infarct. Dar al meu bărbat a parcat în ușa restaurantului și a rămas acolo cu aniversarea mea în băț.

De ce e bine să te căsătorești cu constănțeni!!!! Nimic nu este imposibil. Cadoul de ziua mea Un bilet la Chicago în septembrie. Singură! Să mă documentez politic între două outleturi.”, povestește Monica Tatoiu.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments