„Noua ordine mondială”, anunțată de Lavrov: 12 țări

''Am semnat azi aderarea Rusiei la o alianta larga militara defensiva alcatuita din 12 țări: Rusia, China, Iran, India, Kazahstan... [...] The post „Noua ordine mondială”, anunțată de Lavrov: 12 țări appeared first on Cotidianul RO.

„Noua ordine mondială”, anunțată de Lavrov: 12 țări
Sursă foto: Cotidianul.ro

”Am semnat azi aderarea Rusiei la o alianță largă militară defensivă alcătuită din 12 țări: Rusia, China, Iran, India, Kazahstan, Uzbekistan, Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Siria, Brazilia și Venezuela”, a declarat ministrul de externe rus, Serghej Lavrov, în briefing-ul de după semnarea acordului de la New Dehli, conform agentiei de presă TASS citată de tinmur.com.

”Alianța a fost semnată azi la New Dehli și prevede exercitii militare defensive comune pe teritoriul nostru, al Iranului și al Venezuelei. Pe viitor alianta își va găsi un nume, un deziderat si mai multe obiective. Alianta reprezintă într-o oarecare măsură ”noua ordine mondială” fiind o contrapondere la NATO. Lumea a devenit bipolară, și noi, Federația Rusă, trebuie să asigurăm securitate popoarelor mici și înlăturarea influentei negative NATO împreuna cu partenerii nostri. Rusia are datoria morală de a pune lumea pe un alt făgaș, cel al normalității și respectului între popoare și eliminarea colonialismului actual asupra popoarelor mici sub orice formă”, a mai spus Lavrov

The post „Noua ordine mondială”, anunțată de Lavrov: 12 țări appeared first on Cotidianul RO.