19.4 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăPosturi TVB1tv.roO femeie răpită a fost salvată după ce a plasat o comandă...

O femeie răpită a fost salvată după ce a plasat o comandă de mâncare. Ce mesaj le-a lăsat aceasta angajaiților restaurantului

O femeie care fusese răpită a fost salvată după ce a reușit să ceară ajutor trimițând un mesaj în momentul în care a plasat o comandă de mâncare. Angajații localului au fost șocați când au primit o comandă care avea scris în caseta cu „instrucțiuni suplimentare” mesajul „vă rog să sunați la poliție”.

În acel moment, proprietarul restaurantului a decis să sune la poliție și să anunțe despre mesajul care însoțea comanda, potrivit The Mirror.

A fost salvată după ce a plasat o comandă de mâncare

„A venit mesajul, fetele l-au citit și l-au sunat pe soțul meu să vadă ce ar trebui să facă. El le-a spus: «Hai să chem poliția, nu ne putem asuma niciun risc »”, a povestit Alice Bermejo, proprietara restaurantului.

A doua zi, proprietarii localului au primit vestea că Kemoy Royal, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat pentru răpirea unei femei.

„Un polițist ne-a sunat și a spus că au arestat pe cineva și că fata este în siguranță. Am fost atât de fericiți… atât de fericiți”, a punctat Alice Bermejo.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments