Oana Roman a răbufnit în mediul online. „Măcar să scrieți corect dacă tot nu puteți să trăiți de grija mea”

Oana Roman este una dintre vedetele active în mediul online. Își ține la curent fanii cu tot ceea ce face, însă de fiecare dată, aceasta primește multe mesaje răutăcioase din partea celor care o urmăresc. Acum, fosta prezentatoare Tv le-a transmis un mesaj dure celor care o critică aproape zilnic. „Măcar să scrieți corect dacă […]

Oana Roman a răbufnit în mediul online. „Măcar să scrieți corect dacă tot nu puteți să trăiți de grija mea”
Sursă foto: Libertatea.ro

Oana Roman este una dintre vedetele active în mediul online. Își ține la curent fanii cu tot ceea ce face, însă de fiecare dată, aceasta primește multe mesaje răutăcioase din partea celor care o urmăresc. Acum, fosta prezentatoare Tv le-a transmis un mesaj dure celor care o critică aproape zilnic.

„Măcar să scrieți corect dacă tot nu puteți să trăiți de grija mea. Aș avea ceva gânduri dacă haterii ar fi niște inteligenți și erudiți. Dar nu.

img-1-3Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Oamenii erudiți, deștepți, dar mai ales oamenii buni, chiar daca sunt oameni simpli, n-au timp de mizerii. Se hrănesc cu altceva, nu cu ură.”, a spus Oana Roman pe contul ei personal de socializare.

„Și asta e unul din motivele pentru care simt ca viitorul meu este in alta parte. Unde să nu ma stie nimeni si unde să nu intâlnesc astfel de suboameni”, a mai spus Oana Roman.