Oana Roman, reacție dură la mesajele răutăcioase primite: „Măcar să scrieți corect dacă tot nu puteți să trăiți de grija mea!” (FOTO)

Oana Roman e una dintre cele mai active vedete din online-ul românesc. Primește multe laude, dar asta o și expune la destul comentarii răutăcioase. Din când în când, ea dă câte o replică. De data […]

Oana Roman, reacție dură la mesajele răutăcioase primite: „Măcar să scrieți corect dacă tot nu puteți să trăiți de grija mea!” (FOTO)
Sursă foto: B1tv.ro

Oana Roman e una dintre cele mai active vedete din online-ul românesc. Primește multe laude, dar asta o și expune la destul comentarii răutăcioase. Din când în când, ea dă câte o replică. De data aceasta, Oana le-a transmis răutăcioșilor ca măcar să fie atenți cum scriu.

Citește și: Cine este Diana Șucu, soția lui Dan Șucu, jurat la Imperiul Leilor și acționar la Rapid. Cuplul are doi copii

Oana Roman, mesaj pentru cei care o critică

 

„Măcar să scrieți corect dacă tot nu puteți să trăiți de grija mea. Aș avea ceva gânduri dacă haterii ar fi niște inteligenți și erudiți. Dar nu.

Oamenii erudiți, deștepți, dar mai ales oamenii buni, chiar dacă sunt oameni simpli, n-au timp de mizerii. Se hrănesc cu altceva, nu cu ură.

Și ăsta e unul din motivele pentru care simt că viitorul meu este în altă parte. Unde să nu mă știe nimeni si unde să nu întâlnesc astfel de suboameni”, a transmis Oana Roman, potrivit Libertatea.

Foto: Libertatea

 

Oana Roman, răspuns la ultimele acuzații

 

Recent, vedeta a avut o reacție tranșantă, după ce a fost acuzată că trăiește pe banii tatălui ei, fostul premier Petre Roman.

„Despre aberațiile cu banii de la tata nici nu mai comentez, pentru că asta e doar o manipulare oribilă. Încă primesc astfel de mesaje după atâția ani … este realmente șocant că încă mai există oameni atât de negri pe interior, care gândesc așa”, a susținut ea.

Într-un podcast, în luna februarie, Oana a dezvăluit că a strâns o avere din contracte, grație popularității ei pe rețelele sociale.