Patru persoane blocate în aeroportul din Paris au găsit o soluție mai ieftină pentru a reveni la Londra

Două persoane blocate în Paris după ce zborul spre Londra a fost anulat au decis să ia un Uber alături de alți doi străini, cunoscuți în aeroport. Drumul cu taxiul i-a costat pe cei patru 1.340 de dolari și a fost mult mai ieftin decât dacă ar fi mers cu avionul, relatează Business Insider. Un […]

Patru persoane blocate în aeroportul din Paris au găsit o soluție mai ieftină pentru a reveni la Londra
Sursă foto: Libertatea.ro

Două persoane blocate în Paris după ce zborul spre Londra a fost anulat au decis să ia un Uber alături de alți doi străini, cunoscuți în aeroport. Drumul cu taxiul i-a costat pe cei patru 1.340 de dolari și a fost mult mai ieftin decât dacă ar fi mers cu avionul, relatează Business Insider.

Un lucrător din domeniul sănătății și un prieten, rămași pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, discutau ce zboruri alternative au la îndemână pentru a se întoarce în Londra. Ei au calculat că i-ar fi costat pe fiecare 500 de lire sterline, adică 590 de dolari, ca să zboare înapoi în Marea Britanie.

Discuția celor doi a fost auzită de doi americani, care au intrat în vorbă cu ei. Inițial, cei patru s-au gândit să închirieze o mașină, dar li s-a spus că nu pot lăsa autoturismul în Marea Britanie, așa că s-au gândit la altă variantă.

„Ni s-a spus că niciun zbor nu merge pe Aeroportul Gatwick până miercuri. Am verificat prețurile pentru Aeroportul Heathrow și ajungeau la 1.000 de dolari pentru a doua zi”, a declarat unul dintre călători pentru Daily Mail Australia.

În aceste condiții, cei patru au decis că este mai rentabil să ia un Uber de la Paris la Londra. Drumul i-a costat 1.340 de dolari, a durat șase ore și jumătate pe timp de noapte, dar au ieșit mai ieftin și au ajuns la destinație mai rapid.

Decizia celor patru a venit în contextul în care lipsa de personal și grevele din industria aeronautică i-au făcut pe turiștii de pe tot globul să se confrunte cu cozi lungi, întârzieri și zboruri anulate în ultimele săptămâni.