Portret inedit cu Putin și Zelenski: „Cine are dreptate sau cine a greșit”-VIDEO

Un artist stradal din Uzbekistan a realizat un portret inedit cu Vladimir Putin și Volodimir Zelenski. În funcție de unghiul în care privesc oamenii îl pot vedea fie pe liderul rus, fie pe liderul ucrainean. Lucrarea este semnată și în limba rusă și cea ucraineană, potrivit Nexta. „Cine are dreptate sau cine a greșit, depinde […]

Portret inedit cu Putin și Zelenski: „Cine are dreptate sau cine a greșit”-VIDEO
Sursă foto: Libertatea.ro

Un artist stradal din Uzbekistan a realizat un portret inedit cu Vladimir Putin și Volodimir Zelenski. În funcție de unghiul în care privesc oamenii îl pot vedea fie pe liderul rus, fie pe liderul ucrainean. Lucrarea este semnată și în limba rusă și cea ucraineană, potrivit Nexta.

„Cine are dreptate sau cine a greșit, depinde de ce parte te uiți la asta”, este mesajul care însoțește portretul celor doi lideri. Mesajul este scris atât în limba rusă, cât și în limba ucraineană.

Videoclipul a strâns milioane de vizualizări pe pagina de Facebook a artistului stradal.

Este a 145- a zi de război în Ucraina, iar potrivit ultimelor date, Kievul îi acuză pe ruși că trag intenționat în câmpurile cu grâu ca să le dea foc, după ce incidente de acest fel s-au produs duminică în regiunile Zaporojie, Herson și Nikolaev.

Ambasadoarea Ucrainei în SUA a declarat că Rusia își intensifică crimele de război și cere lumii să rămână concentrată pe măsură ce războiul se prelungește.