Prietena portarului Franței a fost găsită moartă în casă, cu câteva zile înaintea debutului Campionatului European

Camille Nell, partenera de viață a portarului Pauline Peyraud-Magnin din naționala Franței, a fost găsită moartă în apartamentul comun din Torino. Tragedia a avut loc pe 4 iulie, cu câteva zile înainte de începerea Campionatului European feminin, iar cauza decesului rămâne necunoscută, informează AFP și Marca. „Solicitările familiei au fost, în măsura în care am putut, […]

Prietena portarului Franței a fost găsită moartă în casă, cu câteva zile înaintea debutului Campionatului European
Sursă foto: Libertatea.ro

Camille Nell, partenera de viață a portarului Pauline Peyraud-Magnin din naționala Franței, a fost găsită moartă în apartamentul comun din Torino. Tragedia a avut loc pe 4 iulie, cu câteva zile înainte de începerea Campionatului European feminin, iar cauza decesului rămâne necunoscută, informează AFP și Marca.

„Solicitările familiei au fost, în măsura în care am putut, satisfăcute. Echipa mea a lucrat, de la început, în strânsă legătură cu consulatul francez din Milano”, a declarat Enrico Arnaldi di Balme, procurorul de caz din Torino.

În vârstă de 27 de ani, Camille Nell ar fi murit murit după ce a luat o supradoză cu antidepresive. „Camille suferea de depresie”, a transmis și Pauline Peyraud-Magnin, 30 de ani, autorităților care investighează cazul.

În momentul în care autoritățile au intrat în apartament, corpul Camillei Nell fusese desfigurat de propriii câini, doi Husky și un Shiba Inu, care rămăseseră fără hrană după decesul ei. 

Camille și Pauline erau împreună de câțiva ani și au intrat într-o unire prin PACS, un pact civil de solidaritate asemănător unei cununii civile. Însă, cu câteva săptămâni înainte de tragedie, cele două s-ar fi despărțit.

FOTO: EPA