35.6 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roPSD critică planul anunțat de premierul Ciucă privind compensarea carburanților. Noi contre...

PSD critică planul anunțat de premierul Ciucă privind compensarea carburanților. Noi contre în coaliția de guvernare

Partidul Social Democrat a transmis, joi, la scurt timp după anunţul premierului Nicolae Ciucă privind compensarea cu 50 de bani a preţului la combustibili, că alternativa PSD ar fi fost una mai bună, spunând că și în alte state soluția compensării a funcționat doar câteva săptămâni.

„Respectăm decizia premierului, dar credem în continuare că alternativa PSD ar fi fost mai bună și ar fi condus la rezultate mult mai apropiate de așteptările românilor. În plus, în multe alte țări europene, soluția compensării a funcționat doar câteva săptămâni, după care prețurile au revenit și au ajuns chiar la niveluri mai mari”, a fost mesajul postat, joi, de PSD pe pagina de Facebook.

Reacția a venit la scurt timp după ce premierul Nicolae Ciucă a anunțat la finalul ședinței de Guvern că prețul carburnaților va fi compensat cu 50 de bani pe litru, timp de 3 luni.

Social-democraţii anunţă că dacă operatorii vor creşte în continuare preţurile, PSD va reveni în coaliţie cu propunerea unui preţ maximal sau a limitării adaosului comercial.

PSD critică planul anunțat de premierul Ciucă privind compensarea carburanților. Noi contre în coaliția de guvernare
foto: Captură Facebook PSD

„Pentru ca cetățenii români și firmele să plătească mai puțin pentru carburanți am identificat împreună cu specialiștii o soluție de compensare în sumă fixă de 50 de bani care se va aplica direct la pompă”, a declarat Nicoale Ciucă la finalul ședinței de Guvern.

Compensarea de 50 de bani pe litru, care se va aplica în perioada iulie-septembrie, va fi trecută distinct pe bonul fiscal, drept discount, pentru ca procesul să fie ușor de urmărit.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments