27.6 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roRobert Glință s-a calificat în semifinale la 50 de metri spate, la...

Robert Glință s-a calificat în semifinale la 50 de metri spate, la Campionatul Mondial de Nataţie

Robert Glinţă s-a calificat, vineri dimineața, în semifinalele probei de 50 m spate din cadrul Campionatului Mondial de Natație de la Budapesta. El a înregistrat al șaptelea timp al seriilor, potrivit GSP. Sportivul a concurat în seria a patra și a terminat cursa cu timpul de 24,79 de secunde, a anunțat pe Facebook Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

Robert Glință a terminat pe locul 2 în seria a patra (din cele șase) de la 50 m spate, cu un timp de 24,79. Cei mai buni 16 se califică în semifinale. Robert a obținut al șaptelea timp din calificări.

Sportivul nostru a obținut al doilea timp din a patra serie: 24.79. Robert a fost depășit de polonezul Ksawery Masiuk (24.64).

„Robert Glință s-a calificat vineri dimineața, 24 iunie, în semifinalele probei de 50 m spate, la Campionatul Mondial de înot pentru seniori în bazin de 50 m, ediția Budapesta 2022”, este mesajul postat pe Facebook de FRNPM

Robert Glință s-a calificat în semifinale la 50 de metri spate, la Campionatul Mondial de Nataţie
Foto: Facebook FRNPM

Un mesaj a venit și din partea Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

„Bravo, Robert Glință! înotătorul român s-a calificat în semifinalele probei de 50 m spate de la Campionatul Mondial de la Budapesta”, au transmis aceștia.

Robert Glință s-a calificat în semifinale la 50 de metri spate, la Campionatul Mondial de Nataţie
foto: Facebook Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Diseară, de la ora 20:09, Glință va fi prezent în prima semifinală, care va fi live pe GSP.ro și televizată de TVR Info. Finala întrecerii de 50m spate e programată sâmbătă seara, de la ora 19:02.

România are două medalii de aur cucerite la Mondialele de la Budapesta, ambele prin tânărul David Popovici, la 100 m liber, respectiv 200 m liber.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments