Romanița Iovan, declarații în lacrimi: „Eu nu am vrut copil, am vrut carieră”

Romanița Iovan a fost invitată la podcastul lui Ameri Nasrin, unde a povestit cu ochii în lacrimi despre cât de greu i-a fost ei și fiului ei după moartea pilotului Adrian Iovan. Creatoarea de modă a fost foarte afectată după tragedia din Munții Apuseni. În ianuarie 2014, pilotul Adrian Iovan a murit într-un accident aviatic […]

Romanița Iovan, declarații în lacrimi: „Eu nu am vrut copil, am vrut carieră”
Sursă foto: Libertatea.ro

Romanița Iovan a fost invitată la podcastul lui Ameri Nasrin, unde a povestit cu ochii în lacrimi despre cât de greu i-a fost ei și fiului ei după moartea pilotului Adrian Iovan. Creatoarea de modă a fost foarte afectată după tragedia din Munții Apuseni.

În ianuarie 2014, pilotul Adrian Iovan a murit într-un accident aviatic în Munții Apuseni. La momentul respectiv, el pilota o cursă umanitară. În fiecare an de la tragedie, Romanița Iovan și fiul ei, Albert, merg la locul unde s-a produs accidentul pentru a-l comemora.

„Eu am învățat să nu am așteptări. Am fost focusată pe Albert și cred că am făcut bine ce am făcut. În schimb, reacțiile noastre, ale mele și ale celor din jurul meu, de a merge în Apuseni în fiecare an, a fost foarte bună pentru Albert. Așa el a înțeles despre ce e vorba și se bucură când mergem în Apuseni și vrea să facă niște lucruri extraordinare, în memoria lui Adrian”, a spus Romanița Iovan, în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”

„N-am fost tată pentru el!”

Albert avea 7 ani atunci când tatăl său s-a stins din viață și a fost o durere imensă pentru el. Creatoarea de modă povestește că nu a fost tată pentru fiul ei, dar că Albert știe că Adrian Iovan a fost un erou.

„Am avut, ca să zic aşa, norocul că Albert (n.r. fiul ei şi al lui Adrian Iovan) a trăit lângă cei doi părinţi cei şapte ani, adică cei şapte ani de acasă. Educaţia pe care a primit-o de la Adrian, în cei şapte ani, a contat extraordinar.

Chiar dacă eram la adrese diferite, eu cu Adrian, am mers în aceeaşi direcţie. Adică nu l-am educat eu într-un fel pe Albert şi după aceea, când se ducea la Adrian primea altfel de educaţie, nu. El ştie că are tată şi tatăl lui este un erou, şi-l veghează de acolo de sus, de dincolo de nori. N-am fost tată pentru el!

În toată acea perioadă, am fost focusată pe Albert şi am făcut tot ce am putut, eu cred că a fost bine tot ce am făcut (n.r. a izbucnit în plâns)”, a declarat Romaniţa Iovan printre lacrimi.

romanita-iovan-1-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Eu nu am vrut copil, am vrut carieră”

Vedeta a devenit mamă la 41 de ani și nu regretă nicio clipă că l-a născut pe Albert la o vârstă înaintată. Romanița Iovan recunoaște că și-a dorit carieră, apoi un copil.

„Eu nu am vrut copil, am vrut carieră, am fost femeie de carieră. Până la urmă, când a fost momentul, era chiar când eram independentă, şi din punct de vedere al carierei, şi financiar, şi am putut să mă ocup de Albert, ceea ce a fost super bine pentru amândoi. 

Nu am avut niciodată sentimentul că aş fi vrut să fac copil mai devreme. Dacă aş da timpul înapoi, aş face la fel”, a mai mărturisit Romanița.