S-au încheiat audițiile la „Stand-Up Revolution”. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena 1

Show-ul Stand-Up Revolution, care vine din acest weekend, de la 20:00, la Antena 1 în porție dublă, trece într-o nouă etapă. După ce aseară telespectatorii au urmărit ultima ediție a audițiilor, în care fiecare dintre cei patru jurați, Teo, Vio, Costel și Dan Badea, și-a completat ultimul loc din echipă, în seara aceasta vor fi […]

S-au încheiat audițiile la „Stand-Up Revolution”. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena 1
Sursă foto: Libertatea.ro

Show-ul Stand-Up Revolution, care vine din acest weekend, de la 20:00, la Antena 1 în porție dublă, trece într-o nouă etapă. După ce aseară telespectatorii au urmărit ultima ediție a audițiilor, în care fiecare dintre cei patru jurați, Teo, Vio, Costel și Dan Badea, și-a completat ultimul loc din echipă, în seara aceasta vor fi în centrul atenției concurenții din echipa lui Vio, care vor intra în temuta etapă a battle-urilor.

Seara de sâmbătă a fost una încărcată de emoții la Stand-Up Revolution. Iar presiunea ocupării ultimului loc din echipă a fost cea mai mare pentru Costel, care a așteptat până la ultimul concurent pentru a face alegerea ideală. Iar riscul pe care și l-a asumat a meritat. Cel din urmă concurent, Cristi Giurgiu, i-a cucerit pe toți cei patru jurați cu pasiunea sa pentru stand-up.

S-au încheiat audițiile la „Stand-Up Revolution”. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena 1

Dacă aseară Costel a fost cel care a simțit cel mai mult adrenalina competiției din singurul show de stand-up din România, ediția din seara aceasta ne dezvăluie cum parcurge un alt jurat, Vio, noua etapă a concursului: cea a battle-urilor.

Misiunea lui Vio este de a alege perechile de concurenți din echipa sa care se vor confrunta – iar alegerea competitorului câștigător din fiecare battle, care ajunge în semifinală, aparține publicului din sală. Se anunță o ediție de Stand-Up Revolution plină de surprize – nu doar în privința unora dintre câștigători.

Deznodământul serii va fi unul cu totul neașteptat: o situație critică neprevăzută va cere o decizie grea chiar din partea lui Vio. Cine părăsește competiția Stand-Up Revolution și care sunt fericiții concurenți semifinalisti din echipa lui Vio, cu un pas mai aproape de marele premiu de 20.000 de euro, telespectatorii vor putea afla în această seară la Antena 1, de la ora 20:00.