Scandal sexual la Ministerul Justiţiei: fostă directoare de penitenciar nemulţumită de pensie oferă poze nud contracost

O fostă directoare a Penitenciarului Craiova – Pelendava a revenit subiect de scandal în presă, de data aceasta după ce imagini cu ea în ipostaze intime au fost postate pe o platformă on-line destinată adulților, […]

Scandal sexual la Ministerul Justiţiei: fostă directoare de penitenciar nemulţumită de pensie oferă poze nud contracost
Sursă foto: B1tv.ro

O fostă directoare a Penitenciarului Craiova – Pelendava a revenit subiect de scandal în presă, de data aceasta după ce imagini cu ea în ipostaze intime au fost postate pe o platformă on-line destinată adulților, la scurt timp după ce s-a pensionat pe caz de boală, menţionează Gândul.

După o carieră plină de acuzaţii de corupţie, Oana Tașcău a ieșit la pensie după ce a fost învinuită de modul în care ar fi manageriat închisoarea de la Pelendava, dar și de faptul că, în calitate de șef de tură la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova, ar fi avut o relație neprofesională cu un deținut închis în dosarul „Cocaină la Marea Neagră”. Toate acestea nu au împiedicat fostul bugetar să candideze inclusiv pentru funcția de director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor(ANP).

Acuzaţii: angajari ilegale, fals în acte, relaţii cu un traficant de cocaină

 Oana Tașcău a fost unul dintre cei mai controversați factori de decizie din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) după ce a ajuns director al închisorii de la Pelendava, din apropiere de Craiova. Presa locală relata că Oana Tașcău a susținut examenul pentru obținerea postului în fața unei comisii din care a făcut parte și Ioan Băla, la momentul respectiv director general al ANP, care este, în același timp, tatăl unuia dintre cei patru copii ai ei.
De-a lungul carierei sale în cadrul ANP, Oana Tașcău a trecut din scandal în scandal din care nu au lipsit acuzaţii pentru presupuse angajări ilegale, fals în acte sau pentru dispariția unei cantități de 250 tone de orz pe care hoții ar fi furat-o din depozitul închisorii.

După ce a pierdut funcția de la Pelendava, Oana Tașcău a plecat la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova, unde lucra ca șef de tură întrucât ar fi întreținut relații sexuale cu un deținut. Sursele citate de cotidianul amintit susţin că ar fi vorba despre Tadas Miceika, fost luptător lituanian condamnat pentru trafic internațional de stupefiante în dosarul „Cocaină la Marea Neagră”.

Coana Orzoana, cum au poreclit-o deținuții, a ocupat funcția de șef de penitenciar după susținerea concursului unde Ioan Băla, directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor de atunci, dar și tatăl copilului Oanei Tascău, a făcut parte din comisia de examinare, fapt ce a dus la demiterea acestuia din fruntea ANP.

A postat indencent pe motiv că „este mamă a patru copii” iar pensia de comandant de penitenciar nu îi ajunge

Cu o pensie satisfăcătoare de bugetar, fostul comandant ANP a apelat și la chirurgia plastică, pentru a-și face o operație de mărire a bustului. Mulţumită de noul său look, tânăra pensionară și-a deschis un cont pe platforma OnlyFans, cu numele „Sexy Brunette”, unde, a postat, contra cost, filmări și fotografii în care apare în ipostaze indecente.

Sunt singura fată de pe OnlyFans care oferă posibilitatea tuturor abonaților să interacționeze cu mine. Tot ce fac, fac cu drag și implicare”, se prezintă „Sexy Brunette”.

Oana Tașcău a confirmat presei citate fapul că „Sexy Brunette” este contul ei, dar a menționat că a recurs la această metodă deoarece este bolnavă și are nevoie de bani, mai ales că este mama a patru copii.

În ceea ce privește eventuala relație sexuală cu Tadas Miceika, fosta șefă din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor neagă acuzațiile aduse pe numele ei.

Anchetată de contracandidatul său la conducerea ANP

Tot ce vă pot spune în acest sens este că nu am întreținut relații sexuale de nicio natură cu domul indicat de către dumneavoastră. Această disperare a conducerii legată de Tadas a început după ce am afirmat că vreau să dau examen pentru funcția de director în cadrul Penitenciarului Craiova, după ce, cumva, îmi anulaseră partea de testare psihologică asistată pe computer, în cadrul examenului pentru funcția de director general al ANP, pentru a nu susține examenul în sine”, a declarat, pentru Gândul, Oana Tașcău.

ANP nu a furnizat încă niciun punct de vedere pe marginea anchetei deschise la Penitenciarul Craiova legat de presupusa relație amoroasă dintre deținutul Tadas Miceika și șefa de tură Tașcău și nici despre condițiile în care fosta angajată a ANP a ieșit la pensie; răspunsul se află în evaluare la directorul general Dan Halchin, fost contracandidat pe post chiar cu Oana Tașcău.