Schimbări la „Dimineața cu noi”. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase

Show-ul „Dimineața cu noi” prezentat de Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase vine cu schimbări începând de săptămâna viitoare. Emisiunea își va schimba ora de difuzare. Începând de luni, 18 iulie, matinalul „Dimineaţa cu noi” va difuzat de la 07:00; Ştirile dimineţii, prezentate de Simona Pătruleasa, de la ora 09:00. Începând de săptămâna viitoare, din […]

Schimbări la „Dimineața cu noi”. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase
Sursă foto: Libertatea.ro

Show-ul „Dimineața cu noi” prezentat de Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase vine cu schimbări începând de săptămâna viitoare. Emisiunea își va schimba ora de difuzare.

Începând de luni, 18 iulie, matinalul „Dimineaţa cu noi” va difuzat de la 07:00; Ştirile dimineţii, prezentate de Simona Pătruleasa, de la ora 09:00.

dimineata-cu-noiIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Începând de săptămâna viitoare, din 18 iulie, emisiunea „Dimineaţa cu noi” intră în casele telespectatorilor de la ora 07:00, telespectatorii urmând să îşi ia buna dispoziţie şi informaţia utilă cu o oră mai devreme decăt erau obişnuiţi, în fiecare zi, de luni până vineri. Bursucu, George Tănase şi Viviana Sposub, prezentatorii matinalului, îşi continuă misiunea cea mai frumoasă, aceea de a le aduce buna dispozitie celor din faţa micilor ecrane, încă de la primele ore ale dimineţii.

De asemenea, Ştirile matinale Kanal D, prezentate de Simona Pătruleasa, vor fi difuzate de la ora 09:00, în fiecare zi, de luni până vineri, imediat după “Dimineaţa cu noi”.