Turist srăin ucis de trăsnet în timpul unei drumeţii în Munții Bucegi

Un turist străin și alte 20 de persoane au urcat sâmbătă pe munte, în Masivul Bucegi. Ajunşi pe Creasta Bucşoiului, aceștia au fost surprinşi de o furtună. Un prim trăsnet a lovit chiar în apropierea grupului, în timp ce al doilea trăsnet l-a lovit pe bărbat, potrivit News.ro. „Îngroziţi, ceilalţi au fugit încercând sa se […]

Turist srăin ucis de trăsnet în timpul unei drumeţii în Munții Bucegi
Sursă foto: Libertatea.ro

Un turist străin și alte 20 de persoane au urcat sâmbătă pe munte, în Masivul Bucegi. Ajunşi pe Creasta Bucşoiului, aceștia au fost surprinşi de o furtună. Un prim trăsnet a lovit chiar în apropierea grupului, în timp ce al doilea trăsnet l-a lovit pe bărbat, potrivit News.ro.

„Îngroziţi, ceilalţi au fugit încercând sa se pună la adăpost şi au sunat după ajutor”, au transmit salvatorii montani din Buşteni. 

O echipă de la Salvamont a plecat imediat la locul accidentului, dar victima nu a mai putut fi salvată. „Probabil a murit pe loc”, au mai transmis salvamontiștii.

Duminică dimineaţă, dacă vremea va fi favorabilă, salvamontiştii vot încerca să preia, cu ajutorul unui elicopter, trupul neînsufleţit al bărbatului.