34.8 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roUn adolescent din Suceava a tăiat cablurile de alimentare ale unui semafor...

Un adolescent din Suceava a tăiat cablurile de alimentare ale unui semafor pentru că lumina îi reflecta direct în ferestre și îl deranja

Băiatul în vârstă de 16 ani din Suceava este cercetat penal de polițiști pentru infracțiunea de distrugere. Potrivit ziarului local Obiectiv de Suceava elevul a tăiat cablurile de alimentare ale unui semafor din municipiul Suceava pentru că-l deranjau luminile care i se reflectau în geamul apartamentului său.

Adolescentul în vârstă de 16 ani a acționat noaptea pentru a nu fi descoperit, ajutat de câțiva prieteni. Elevul a tăiat cablurile de alimentare a semaforului poziționat la intersecția străzii Zorilor cu bld. George Enescu, după care a mers acasă. De asemenea, au fost secționate și alte cabluri de telefonie și internet.

Incidentul a avut loc, marți, 7 iunie, însă polițiștii l-au identificat zilele acestea. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că persoana care a tăiat cablurile de la semafor este un tânăr de 16 ani, care locuiește într-un bloc de lângă semafor.

Cu ocazia audierii s-a stabilit că acesta locuiește pe bld. George Enescu din Suceava iar ferestrele de la locuința sa sunt poziționate spre bulevard.

El a fost audiat de polițiști și a declarat că locuiește chiar pe bulevardul George Enescu, iar ferestrele de la locuința sa sunt poziționate spre bulevard.

Unghiul fasciculului luminos ce provenea de la ledurile semaforului situat la intersecția străzilor Zorilor cu bd. George Enescu  reflectau exact în ferestrele imobilului unde locuiește, lucru care îl deranja constat, așa că a luat decizia de a tăia alimentarea semaforului.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments