34.8 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roUn american venit tocmai din Ohio i-a surprins pe jurații de la...

Un american venit tocmai din Ohio i-a surprins pe jurații de la Stand-Up Revolution. „Este uimitor pentru mine”

Un american venit tocmai din Ohio i-a surprins pe jurații de la Stand-Up Revolution, în noua ediție a show-ului de duminica această, de la 21:00.

„Eu am prezentări atât la conferințe, cât și în baruri și teatre. Am făcut un doctorat de cinci ani, apoi cercetare timp de zece ani”, a povestit doctorul Matthew Murtha, specialist în biologie moleculară, pe scena de la Stand-Up, unde numărul lui a strâns valuri de aplauze.

„Doctor Matthew a fost fix pe inima mea. Mie îmi place foarte mult genul acesta de moment în care cineva e specialist în alt domeniu și apoi ia experiențele acelea și le transformă în glume”, a spus Teo despre surprinzatorul concurent.

Un american venit tocmai din Ohio i-a surprins pe jurații de la Stand-Up Revolution. „Este uimitor pentru mine”

„Este uimitor pentru mine să văd că te-ai chinuit și ai muncit ani la rând să studiezi biologie moleculară și apoi ai spus: ‘La naiba! Am să caut validare într-o țară străină de la patru oameni pe care nu îi cunosc. Acesta este un comediant adevărat!”, a continuat Teo.

Duminica aceasta, de la ora 21:00, telespectatorii vor urmări pe Antena 1 evoluția lui Doctor Matt și vor afla dacă drumul din Ohio până la București i-a deschis poarta spre următoarea etapă a singurului show de stand-up din România.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments