Un incendiu puternic de vegetație a blocat traficul pe E 70, între Vitănești și Văceni, județul Teleorman

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Teleorman a informat că traficul a fost blocat pe E 70 între localitățile Vitănești și Văceni circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, iar în prezent se acționează pentru stingerea flăcărilor, informează Ziarul Teleormanul. „Incendiu de vegetație uscată se manifestă în apropierea drumului european E 70 pe un […]

Un incendiu puternic de vegetație a blocat traficul pe E 70, între Vitănești și Văceni, județul Teleorman
Sursă foto: Libertatea.ro

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Teleorman a informat că traficul a fost blocat pe E 70 între localitățile Vitănești și Văceni circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, iar în prezent se acționează pentru stingerea flăcărilor, informează Ziarul Teleormanul.

„Incendiu de vegetație uscată se manifestă în apropierea drumului european E 70 pe un front de 300 ml și pe aproximativ 50 de ha de miriște, cu degajări de fum pe carosabil, circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers”, a transmis ISU Teleorman.

Vizibilitatea pe tronsonul cuprins între localități Vităneşti și Văceni este 0.. Există risc mare de propagare a flăcărilor la culturile agricole din apropiere, din cauza vântului.

La fața locului acționează 15 pompieri profesioniști cu trei autospeciale de stingere și o autocisternă pentru realimentare cu apă

De asemenea, primăriile Drăgănești-Vlașca și Vităneşti au trimis tractoare cu pluguti pentru a stopa extinderea focului.

Tot de la Vităneşti, Serviciul Voluntar al comunei acționează cu o autospecială de stingere a incendiilor pe care o au în dotare.

incendiu-2-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

FOTO: ISU Teleorman