Un măgar şi doi ponei au oprit un tren care circula pe ruta Oradea – Cluj-Napoca. 3 pasageri au coborât să-i alunge de pe șine (VIDEO)

Un tren privat, care a pornit sâmbătă la prânz din Oradea spre Cluj-Napoca, a fost oprit pe drum de doi ponei și un măgar, care s-au pus pe șine. Trei pasageri s-au dat jos din […]

Un măgar şi doi ponei au oprit un tren care circula pe ruta Oradea – Cluj-Napoca. 3 pasageri au coborât să-i alunge de pe șine (VIDEO)
Sursă foto: B1tv.ro

Un tren privat, care a pornit sâmbătă la prânz din Oradea spre Cluj-Napoca, a fost oprit pe drum de doi ponei și un măgar, care s-au pus pe șine. Trei pasageri s-au dat jos din tren ca să gonească animalele, dar n-au avut prea mult succes. Până la urmă, cei doi ponei și măgarul au plecat singuri de pe șine.

 

Tren oprit de doi ponei și un măgar

 

Trenul, aparținând Transferoviar Călători (TFC), a plecat la ora 12.49 din Oradea cu destinația Cluj-Napoca.

În zona Șuncuiuș, mecanicul de locomotivă a văzut chiar pe șine cele trei animale. El a claxonat ca să le sperie, dar în zadar, așa că a fost nevoit să oprească trenul, informează ebihoreanul.ro.

Trei tineri s-au dat jos din tren și au încercat să alunge animalele, dar acestea au fugit tot pe șine.

„Am stat opriți vreo 10 minute și alte vreo 10 am mers încet cu trenul în spatele măgarului și celor doi ponei. A fost o experiență… interesantă”, a povestit o pasageră, pentru ebihoreanul.ro.

Până la urmă, cei doi ponei și măgarul au plecat de bună voie de pe șine.