34.8 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roUn rinichi și un ficat găsite pe aceeași plajă, în două zile...

Un rinichi și un ficat găsite pe aceeași plajă, în două zile diferite, în Italia: „Sunt organe umane”

Descoperirea a avut loc la câteva zeci de ore distanță una de cealaltă. Potrivit anchetatorilor, e vorba despre organe umane, dar vor fi analizate de un medic legist. Momentan nu este exclusă nicio ipoteză, relatează Sky News Italia.

Un ficat și un rinichi au fost găsite în același loc, în două zile diferite, pe litoralul Latina, lângă o stâncă la Foce Verde. Primul organ a fost identificat de o fată, marți după-amiază, în timp ce făcea baie în mare. Miercuri, în același loc, a fost găsit un rinichi. Garda de Coastă din Rio Martino a intervenit la fața locului și a prelevat cele două organe.

O fată a găsit marți un ficat în timp ce făcea baie la Lido di Latina și, speriată, a trimis un filmuleț unor prieteni, iar unul dintre ei care este medic i-a sugerat să sune imediat poliția, se temea că ar putea fi un organ uman. A doua zi, în același loc, a fost descoperit rinichiul.

Procurorul adjunct Daria Monsurrò a deschis o anchetă în acest caz și a dispus ca un medic legist să analizeze rinichiul și ficatul, pentru a stabili natura acestora. Potrivit anchetatorilor, de fapt, sunt organe umane, dar momentan nu este exclusă nicio ipoteză. Garda de Coastă patrulează acum zona pentru a identifica orice alte rămășițe.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments