Un șofer român de TIR a spulberat un Reanult staționat și a ucis o bătrână de 85 de ani, chiar sub ochii fiului ei, pe o autostradă din Italia

Tragedia de pe autostrada italiană A14 în zona Ancona, de sâmbătă după-amiază, a fost provocată de un șofer român de TIR care aintrat cu viteză într-un autoturism staționat pe banda de urgență și l-a pulverizat. O femeie de 85 de ani a murit, relatează cotidianul Il Resto del Carlino. Fiul femeii, un bărbat din Ravenna, […]

Un șofer român de TIR a spulberat un Reanult staționat și a ucis o bătrână de 85 de ani, chiar sub ochii fiului ei, pe o autostradă din Italia
Sursă foto: Libertatea.ro

Tragedia de pe autostrada italiană A14 în zona Ancona, de sâmbătă după-amiază, a fost provocată de un șofer român de TIR care aintrat cu viteză într-un autoturism staționat pe banda de urgență și l-a pulverizat. O femeie de 85 de ani a murit, relatează cotidianul Il Resto del Carlino.

Fiul femeii, un bărbat din Ravenna, a scăpat nevătămat printr-un miracol și urmărit neputincios scena uciderii mamei lui.

Bărbatul, care locuiește la Ravenna, a mers la Brindisi să-și ia mama și să o aducă la el, pentru a locui împreună pe timpul verii. Dar pe drumul de întoarcere spre nord, de-a lungul autostrăzii A14, mama și fiul sunt implicați într-o tragică coliziune din spate pe banda de urgență.

Femeia, Anna De Nuccio, în vârstă de 85 de ani, a murit sub ochii fiului ei. Tragedia a avut loc sâmbătă, la scurt timp după ora 15, pe tronsonul de autostradă dintre Porto Recanati și Ancona sud. Fiul în vârstă de 64 de ani al Annei De Nuccio a realizat că autoturismul are o defecțiune și a oprit pe banda de urgență. În timp ce el a ieșit să ia triunghiul reflectorizant și să semnaleze oprirea, mama lui a rămas în mașină.

A fost momentul în care un camion a lovit în plin Reanult-ul în care aștepta bătrâna.

Impactul violent a ucis-o pe loc pe femeie. Fiul trăiește printr-o minune, dar a fost șocat, pentru că totul s-a petrecut sub ocii lui.

Șoferul camionului este un cetățean român în vârstă de 45 de ani, care este angajat la o firmă cu sediul în San Marino. Poliția a deschis o anchetă, dar nu a oferit detalii despre cauzele care au provocat impactul.