Un tânăr de 25 de ani din Găneasa, județul Olt, a murit înecat într-un lac

Tragedia a avut loc sâmbătă după-amiază în comuna Găneasa, din județul Olt. Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost găsit înecat într-un lac adânc de cinci metri, potrivit site-ului local Gazeta Oltului. La fața locului, au intervenit o autospecială pentru scafandri, o autospecială pentru primă intervenție cu peridoc și barcă cu motor, […]

Un tânăr de 25 de ani din Găneasa, județul Olt, a murit înecat într-un lac
Sursă foto: Libertatea.ro

Tragedia a avut loc sâmbătă după-amiază în comuna Găneasa, din județul Olt. Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost găsit înecat într-un lac adânc de cinci metri, potrivit site-ului local Gazeta Oltului.

La fața locului, au intervenit o autospecială pentru scafandri, o autospecială pentru primă intervenție cu peridoc și barcă cu motor, un echipaj SMURD și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Tânărul a fost găsit de scafandri la 15 metri de mal, în stop cardio-respirator. Adus la mal, el a fost preluat de echipajele medicale, care au început imediat manevrele de resuscitare.

Nu a răspuns însă manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de echipajul SAJ. În urma incidentului, poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.