22.3 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăPosturi TVB1tv.roWhatsApp vine cu noi modificări pentru viața privată a utilizatorilor. Cea mai...

WhatsApp vine cu noi modificări pentru viața privată a utilizatorilor. Cea mai recentă actualizare a ajuns pe toate telefoanele

WhatsApp a adăugat o nouă opțiune care le permite utilizatorilor să ascundă câteva informații personale pentru anumite contacte.

Cu toate că funcția este veche, noile schimbări  aduc un plus de discreție și intimitate pentru utilizatori  în viața online, conform Click.ro.

WhatsApp vine cu noi modificări pentru viața privată a utilizatorilor

 Astfel că, și alte rețele de socializare precum Facebook sau Instagram au opțiuni asemănătoare care vă pun la dispoziție opțiunea de a vă  ascunde anumite date personale față de unii utilizatori.

Așadar, odată ce a fost făcut un update, vă  veți putea ascunde  fotografia de profil, statusul cu „Ultima dată activ” și descrierea de la „Despre mine”. Astfel că, aceste date vor putea fi văzute doar de cine doriți.

 Există așadar următoarele funcții: pentru Toată lumea, Contactele mele, Contactele mele cu excepția și Nimeni. Astfel, noua opțiune vă permite să aveți mai mult control asupra vieții  intime din spațiul virtual.

„Pentru a-ți proteja intimitatea online, lansăm noi opțiuni pentru funcțiile de intimitate și viață privată”, a explicat WhatsApp.

„Acum poți să selectezi cine din contactele tale poate să-ți vadă poza de profil, descrierea sau ultima accesare a aplicației.”

Ce prevede noua modificare WhatsApp

Odată cu noua schimbare de la WhatsApp, există totuși,  o mică problemă. În cazul în care nu permiteți cuiva să vă vadă fotografia de profil, același lucru se va întâmpla și invers, astfel că nu veți putea vedea fotografia celuilalt în acest caz.

Această nouă actualizare este disponibilă la nivel general și poate fi utilizată pe toate dispozitivele ce suportă noua versiune de WhatsApp.

În cazul în care actualizarea nu a fost făcută automat, puteți să accesați Apple App Store sau Google Play Store, pentru a putea accesa noile modificări ale platformei, se mai arată în sursa citată.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments